تاریخ انتشار: ۱۵:۲۷ - ۱۷ دی ۱۴۰۱
تعداد نظرات: ۲ نظر

طرح ممنوع الخروجی مسئولان در دستور کار مجلس قرار گرفت

جلال رشیدی کوچی با بیان اینکه طرح ممنوعیت خروج مسئولان نظام پس از اتمام مسئولیت از کشور در دستورکار هفته جاری مجلس قرار دارد، بیان کرد: این طرح به دنبال صیانت از اموال و اسناد مردم و کشور است تا دیگر کسی که در این کشور مسئولیت دارد به راحتی مانند خاوری‌ها نتواند بعد از پایان مسئولیت با پول‌های نامشروعی که از اختلاس و ارتشا و ... به جیب زده است از کشور خارج شود.

طرح ممنوع الخروجی مسئولان در دستور کار مجلس قرار گرفت
رویداد۲۴ ایسنا نوشت: طرح ممنوعیت خروج مسئولان نظام پس از اتمام مسئولیت از کشور که در دستور کار هفته جاری مجلس قرار گرفته است، به دنبال صیانت از اموال و اسناد مردم کشور است.

جلال رشیدی کوچی با بیان اینکه طرح ممنوعیت خروج مسئولان نظام پس از اتمام مسئولیت از کشور در دستورکار هفته جاری مجلس قرار دارد، بیان کرد: بنده این طرح را در ابتدای شروع به کار مجلس مطرح کردم و هدف نظارت بر مسئولانی بود که بعد از اتمام مسئولیت به هر دلیلی قصد خروج از کشور را دارند. این طرح به دنبال صیانت از اموال و اسناد مردم و کشور است تا دیگر کسی که در این کشور مسئولیت دارد به راحتی مانند خاوری‌ها نتواند بعد از پایان مسئولیت با پول‌های نامشروعی که از اختلاس و ارتشا و ... به جیب زده است از کشور خارج شود.

متن کامل این طرح به شرح زیر است:

ماده ۱: مدیرانی شامل این طرح می‌شوند که در آئین‌نامه ذیل اصل ۱۴۲ قانون اساسی یا همان آئین‌نامه ثبت اموال مسئولین اسامی آن‌ها ذکر شده است.

ماده ۲: بازه زمانی انجام این طرح در یک سال آخر مسئولیت اشخاص حقوقی و سه سال بعد از اتمام مسئولیت وی می‌باشد.

ماده ۳: طبق این طرح افرادی که شامل ماده یک می‌باشند، باید ضمن شفاف‌سازی و ثبت اموال خود در سامانه ثنا قوه قضاییه، از هر گونه فروش و خروج اموال خود از کشور خودداری کنند.

ماده ۴: خروج شخص مسئول منوط به اجازه نهاد‌های نظارتی و امنیتی یعنی قوه قضائیه، وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه و اطلاعات نیروی انتظامی می‌باشد.

تبصره: در صورت ضرورت برای خروج از کشور، شخص باید با هماهنگی کامل و اجازه کتبی از نهاد‌های نظارتی و روشن بودن اهداف سفر و تاریخ رفت و برگشت، سفر مذکور را انجام داده تا بعد از پایان مدت ممنوعیت خروج از کشور و رسیدگی به اموال آنها، از موضوع این طرح خارج شود.

ماده ۵: اموالی که در این طرح باید مورد بررسی قرار گیرند شامل همان اموالی است که در آئین‌نامه ذیل ماده ۱۴۲ قانون اساسی یا همان آئین‌نامه ثبت اموال مسئولین هست می‌باشد.

ماده ۶: اولویت اجرای این طرح با افرادی است که دارای دو تابعیت می‌باشند یا افرادی که خویشاوندان نزدیک آن‌ها در خارج از کشور به‌سر می‌برند.

منبع: ایسنا
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
رضا بلوچ
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۳ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۷
0
5
اگر دستگاه های نظارتی قوی داشته باشیم که کسی اختلاس انجام ندهد نیازی به این کارهای مسخره نیست!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۴۲ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۷
عزیزم چرا فکر میکنید اختلاس به همین راحتی انجام میشه؟؟؟ شما نمیتونی هزار تومن سر بانک کلاه بذاری!
وقتی اختلاس هایی انجام میشه کاملا خودشون اگاه هستند و خودشون دارن این کارو میکنن! در واقع میگن فلان شخص اختلاس کرده و فلان قدر پول از کشور برده! در واقع خودشون یکی رو قربانی میکنن و یه پول هنگفتی رو روانه خارج از کشور میکنن برای روز مبادا و کارهاشون در خارج از کشور! یه بیانه هم میدن که اره فلانی فلان قدر اختلاس کرده! هم میگن که اره ما داریم با اختلاس مبارزه میکنیم و ببینید اخبار اختلاس رو اطلاع میدیم! هم اینکه مردم باور میکنن که خب این پول ها اختلاس شده و از دست رفته دیگه!
دقت هم کنید برای مبارزه با فساد هم از این مثال زیاد استفاده میکنن! میگن با ختلاس مبارزه میکنیم! طرفدارهاشون خیلی روی این موضوع مانور میدن و دقیقا طیق خواسته خودشون دارن پیش میرن که اره این دولت مخصوصا با فساد مبارزه میکنه!
وگرنه پیش خودتون سوال نمیشه که چطوری، واقعا این حجم پول می تونه خارج بشه و نظارتی روش نباشه؟؟؟
نظرات شما