تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۱۹ تير ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
در رویداد۲۴ بخوانید:

شریفه محمدی فعال کارگری کیست؟

در این مطلب درباره شریفه محمدی که این روزها نامش در توییتر به چشم می خورد بخوانید.

شریفه محمدی فعال کارگری کیست؟

رویداد۲۴ | چندی پیش، برخی منابع در فضای مجازی از اتهام «بغی» شریفه محمدی، فعال کارگری و احتمال اعدام وی خبر دادند. اگرچه قوه قضاییه  درباره تایید یا رد این حکم صحبت نکرد. این درحالی است که وکیل شریفه محمدی از نقض حکم وی در دیوان عالی کشور خبر داد. 

براساس اطلاعات غیررسمی شریفه محمدی در آذر ماه  ۱۴۰۲در رشت بازداشت شد و اکنون در زندان لاکان رشت زندانی است. 

نقض حکم شریفه محمدی

شبکه شرق در گفتگو با وکیل شریفه محمدی از نقض حکم وی در دیوان عالی خبر داد. امیر رئیسیان، وکیل شریفه محمدی با اشاره به آخرین وضعیت پرونده شریفه محمدی، اظهار کرد: «دیوان عالی کشور بعد از رسیدگی، حکم موکلم خانم شریفه محمدی را نقض و پرونده را برای رسیدگی مجدد به شعبه هم عرض ارجاع داد.»

شریفه محمدی کیست؟

شریفه محمدی متولد یکی از روستا‌های آذربایجان شرقی در تیر ماه ۱۳۵۸ است. وی دو خواهر و دو برادر بزرگتر دارد. او و خانواده‌اش به کرج نقل مکان کرده و آنجا زندگی کرده است. شریفه محمدی تحصیلات خود را در رشته طراحی صنعتی در دانشگاه تهران گذرانده است. او یک پسر ۱۳ ساله به نام آیدین دارد که در بهمن ماه ۱۳۹۰ متولد شده است.

به‌صورت غیررسمی اشاره شده که حکم اعدام خانم محمدی به دلیل عضویت او در «کمیته هماهنگی برای کمک به ایجاد تشکل‌های کارگری» بوده است. ادعا شده که دلیل حکم اعدام و اتهام بغی به این دلیل بوده است که نهادهای امنیتی این کمیته را وابسته به گروه کوموله دانسته‌اند. «کمیته هماهنگی» در سال ۱۳۸۴ توسط تعدادی از فعالان کرد تاسیس شد. هدف این کمیته، کمک و بسترسازی برای ایجاد تشکل‌های کارگری مستقل اعلام شده است. این کمیته تاکنون ادعایی مبنی بر ارتباط با کوموله یا گروه‌های مسلح کرد نداشته است. با اینکه بنیانگذاران و اعضای این کمیته بارها بازداشت و زندانی شده‌اند اما هیچ‌کدام از آن‌ها متهم به بغی نشده‌اند. همچنین محمود صالحی از بنیانگذاران این کمیته در گفتگویی اعلام کرده است که کمیته هماهنگی عملاً بعد از بازداشت اعضایش در کرج در سال ۱۳۹۰ از هم پاشید و چیزی جز نام از مجمع عمومی آن باقی نمانده است.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Netherlands
|
۱۸:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۵/۲۰
1
5
سیاست النصر بالرعب تا کی میخواد ادامه پیدا کنه!
یکروز ورق برمیگرده!
محمد معصومی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۹
1
1
خدا پرستی انساندوستی
انساندوستی خدا پرستی
دانایی و معرفت
نظرات شما