تاریخ انتشار: ۱۶:۵۷ - ۳۱ مرداد ۱۴۰۳
تعداد نظرات: ۳ نظر

بررسی تعطیلات شنبه ها در مجلس | نماینده نجف‌آباد: برای تعطیلی شنبه‌ها، دنبال جریان ضدمذهبی نیستیم

نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی گفت: تعطیلی شنبه‌ها به نفع کشور و اقتصاد بوده و از این جهت موضوع پیگیری خواهد شد.

تعطیلی شنبه

رویداد۲۴ ایسنا نوشت: نماینده مردم نجف‌آباد و تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی گفت: تعطیلات شنبه‌ها با استناد فتوایِ مراجع مجدد در مجلس بررسی می‌شود.

ابوالفضل ابوترابی اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی تعطیلی شنبه‌ها را تصویب کرده، اما شورای نگهبان این مصوبه را مغایر با ارزش‌های اسلامی دانسته است.

وی افزود: فتوای تعدادی از مراجع در خصوص تعطیلی شنبه‌ها گرفته شده که بلامانع دانسته‌اند و این موضوع در کمسیون اجتماعی مجدد بررسی و در صحن علنی مطرح خواهد شد.

نماینده مردم نجف‌آباد در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: تعطیلی شنبه‌ها به نفع کشور و اقتصاد بوده و دنبال جریان ضدمذهبی نیستیم و از این جهت موضوع پیگیری خواهد شد.

به گفته ابوترابی، تصمیم برای تعطیلی شنبه‌ها بر اساس تعطیلات جهانی است تا در مراودات تجاری و اقتصادی دچار مشکل نشویم.

وی اضافه کرد: در بعضی از کشور‌های اسلامی هم شنبه‌ها تعطیل است که عراق هم از همین قانون پیروی می‌کند.

نماینده مردم شهرستان‌های نجف‌آباد و تیران و کرون، خاطرنشان کرد: برای تعطیلات شنبه‌ها موضوع پیگیری و مجدد به شورای نگهبان ارسال خواهد شد و پس از طی مراحل قانونی ابلاغ و اجرایی می‌شود.


بیشتر بخوانید: نظر مثبت علما برای تعطیلی جمعه و شنبه | ذاکر: استعلامات از چند مرجع گرفته شد

شورای نگهبان: تعطیلی روز شنبه، مغایر با شرع است


ابوترابی به قانون ساماندهی اتباع خارجی اشاره کرد و گفت: وجود اتباع خارجی به‌عنوان فرصت برای مشاغل سخت مطرح بوده و هم اینکه فعالیت بدون برنامه آن تهدید خواهد بود از این جهت ساماندهی و قانونمندی آن در قالب یک ساختار مشخصی در مجلس شورای اسلامی دنبال می‌شود.

وی ادامه داد: دلیل حضور اتباع خارجی در کشور باید مشخصی باشد و نظارت بر آن نیز باید صورت بگیرد که در این قانون جدید به آن اشاره می‌شود.

این نماینده مجلس یادآور شد: تحصیل و اشتغال دلیل حضور اتباع خارجه بوده که در اشتغال مشاغلی که ایرانیان در آن مشغول نبوده و فعالیت نمی‌کنند باید اقدام کنند.

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
گوناگون
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۱
0
3
هدف از لاحیه اصلاح ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری فارغ از منافع اقتصادی، سازمانی و خانوادگی آن، رفع تبعیض و بی عدالتی نسبت به کارمندان دولت در شهرستان ها می باشد. در وضعیت موجود، کارمندان مستقر در تهران که مرکز مبادلات اقتصادی کشور و محل استقرار وزارتخانه ها است به دلیل تعطیلی پنجشنبه ها از 52 روز تعطیلی در سال برخوردارند و شهرستانی ها از این تعطیلی محروم و مغبون می باشند. آیا محروم کردن کارمندان شهرستانی، تبعیض و بی عدالتی نیست؟ آیا عدالت جزء مفاهیم اصلی شرع مقدس اسلام نیست؟ آیا طبق قانون اساسی، تبعیض و بی عدالتی جایز است؟ آیا تبعات بی عدالتی نسبت به کارکنان دولت بجز مایوس شدن از مسئولین، کاهش روحیه، نارضایتی شغلی، کاهش بهره وری و... چیز دیگری است؟ افراد و نهادهای ذیربط تا چه وقت می خواهند در برابر این بی عدالتی فاجعه بار، سکوت کنند یا فقط حرف بزنند و یا منفعل باشند؟ چرا برای جبران سوء مدیریت صندوق های بازنشستگی، لایحه افزایش سنوات اشتغال کارکنان برای بازنشستگی، که کاملا به زیان کارمندان دولت بود برخلاف اصول قانون گذاری، در سریع ترین زمان ممکن، تصویب شد کسی انتقاد و اعتراضی نکرد؟
پاسخ ها
مهدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۴
بله درست است کارمندان مستقر در تهران به دلیل تعطیلی پنجشنبه ها، 52 روز (52 پنجشنبه) در سال تعطیل هستند اگر مدت اشتغال کارمند برای بازنشستگی را 30 سال درنظر بگیریم 52 در 30 ضرب می گردد که 1560 روز کاری خواهد شد که معادل 52 ماه کاری می شود که آن هم معادل 4 سال و سه ماه می گردد. به این ترتیب کارمندان تهرانی 4 سال کاری کمتر در محل کار حاضر می شوند اما کارمندان شهرستانی از آن محروم هستند و این نهایت بی عدالتی و تبعیض در حق کارمندان شهرستانی است.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۶/۲۵
0
0
موضوع ساده ای مثل افزایش تعطیلات پایان هفته از یک به دو روز که هم اکنون در تهران در حال اجرا ست علی رغم تصویب قاطع مجلس، برای تصویب نهایی با این همه مشکلات مواجه می شود، چطور میشه امیدوار بود که رئیس جمهور و مجلس بتوانند مشکلات اساسی کشور را حل کنند
نظرات شما