طرز تهیه قارچ کبابی + نکته های کلیدی و فیلم
“قارچ کبابی” یک پیش غذای کبابی میباشد که روش تهیه آن را در این بخش بیاموزید.

قارچ تازه و درشت ۴ الی ۵ عدد
سیر رنده شده یک حبه
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
جعفری یا گشنیز خرد شده یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی ریز، پیاز ریز، فلفل سبز:به تعداد دلخواه
سیخ چوبی به تعداد
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا↑
کاهش صدا↓
پرش به جلو→
پرش به عقب←
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
طرز تهیه قارچ کبابی
ابتدا قارجها را بشویید و بعد با دستمال خشک کنید تا آب آن کاملا گرفته شود. سپس آن را به صورت درسته و یا نصفه با مقداری نمک، فلفل، آبلیمو و سیر مخلوط کنید تا کاملا اطراف آن به مواد آغشته شود. بعد داخل مخلوط روغن زیتون و جعفری خرد شده به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال بخوابانید.
بعد از این مدت قارچها را به سیخ بکشید و لابه لای آنها گوجه فرنگی، فلفل و پیاز قرار دهید و بر روی حرارت ملایم کباب کنید و به عنوان یک غذای سبک میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد قارچ کبابی
قارچ کبابی جزو پیش غذا - اردور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰ دقیقه میباشد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط