تاریخ انتشار: ۱۵:۲۴ - ۰۹ مهر ۱۳۹۷

چگونه در ارتباطات موفق شویم

در عصری که بیشترِ ارتباطات بین افراد بصورت دیجیتالی شده است، یادگیری این نوع ارتباطات و بهبود کیفیت آن، گریزناپذیر است.
چگونه در ارتباطات موفق شویم
رویداد۲۴ امروزه با سرعت بالای رشد تکنولوژی، می‌بایست به‌روز ماند چراکه لحظه‌ای غفلت، باعث عقب افتادن در عرصه کسب و کار خواهد شد. یکی از پارامتر‌های بزرگ و تاثیرگذار در موفقیت افراد، ارتباطات است. بطوری که آقای برایان تریسی، نویسنده و سخنران انگیزشی کانادایی در جایی عنوان می‌کند که «امروزه ۸۰% موفقیت کسب و کار‌ها در گرو ارتباطات قوی است.»
 
در عصری که بیشترِ ارتباطات بین افراد بصورت دیجیتالی شده است، یادگیری این نوع ارتباطات و بهبود کیفیت آن، گریزناپذیر است. اما اگر بخواهیم بصورت ریشه‌ای به موضوع نگاه کنیم، حتی پایه این نوع ارتباطات هم یکسری الفبا دارد که اول میبایست آن‌ها را فراگرفت. بدیهیاتی که نه تنها در مدارس، بلکه در دانشگاه‌ها هم بعنوان یک کُرس، به فهرست کتاب‌های ما اضافه نشدند چه برسد به تمرین و ممارست بسیار. مهارت‌های ارتباطی مفهومی است که یادگیری آکادمیک آن کمتر از ۱۰% تاثیرگذار است و ۹۰% مابقی را میبایست عملی و بصورت تجربی آموخت و با تمرین‌های پی در پی است که می‌تواند جزو جدایی ناپذیر زندگی ما شوند.. وگرنه امروز می‌شنویم و فردا روزی فقط بخشی از آن را بخاطر می‌آوریم و روز بعد، ناخواسته بطور کامل از یاد میبریم.

تمرین، تمرین و تمرین...

بطورقطع با یک جستجوی ساده در گوگل می‌توان به منابعی دست یافت و تیتروار آن‌ها را فراگرفت، اما پیش‌تر هم عنوان شد که تمرین نیاز است تا در ذهن بنشیند. به فرض مثال شما اگر ماه‌ها زبان انگلیسی تمرین کنید، اما تا زمانی که در فضا نباشید و آن کلمات و گرامر‌ها را تمرین نکنید، فراموشی چیزی هست که در نهایت عایدتان خواهد شد.

راهکار چیست؟

جَو و فضا برای تمرین، چیزیست که شما برای یادگیری عمیق به آن نیاز دارید. جایی که افراد دور هم جمع شوند، به تک تک موارد و پارامتر‌هایی که یاد می‌گیرند را با یکدیگر بدون هیچ گارد و جبهه‌ای پیاده و تمرین کنند. اما یا اینگونه مکان‌ها را میشناسید؟

اخیراً رویدادی به نام «مگنت» شروع به کار کرده است که می‌گوید ۱۰۰۰ نفر را با پایین‌ترین عدد ممکن از لحاظ ارتباطی باسواد، تقویت و توانمند می‌کند؛ رویدادی که باعث می‌شود دیگر نگران تپق زدن نباشید و استرس‌های ناشی از عدم اعتماد به نفس را به حد امکان کاهش دهید تا بتوانید یک قدمِ بزرگ به موفقیت کاری و زندگی نزدیک شوید. این در حالیست که این مفاهیم می‌بایست دست کم ۲۰ سال پیش به ما آموزش داده می‌شد، اما امروزه فرا میگیریم.
 
بنیانگذار رویداد مگنت قصد دارد گامی در جهت رفع این نقص در جامعه امروزی که مریض ارتباطی است برداشته است. او اعتقاد دارد کمیت و کیفیت در ارتباطات، نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند که ما تصور می‌کنیم امروزه با ابزار شبکه‌های اجتماعی نقصِ این قسمت یعنی کمیت را رفع کرده ایم. این در حالی است که تعدد ارتباطات مهم است، اما با چه کسی و با چه رده و اشِلی صحیح است؟

استراتژی و اولویت رویداد هفتگی مگنت بر این است که به درخواست شرکت‌ها، مراکز آموزشی و دانشگاه‌ها مختص کارمندان و دانشجویان برگزار شود تا بتوان هرچه زودتر جلوی این ضعف ارتباطی را گرفته و به نقطه قوت تبدیل کرد. گفتنی‌ست او در طی آموزش خود از یکسری گیمیفیکیشن (بازی کاری)‌ هایی استفاده می‌کند تا روند یادگیری را از حالت کسل‌کننده به شکلی جذاب تبدیل کند.
خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
گوناگون
نظرات شما