زیروزمزم پرتقالی نوشابه بیرقیب بازار
رویداد ۲۴| طرفداران قدیمی و وفادار زمزم، این شرکت را با محصولات خوش طعم و سلامت محور میشناسند؛ از نوشابه گازدار در طعمهای کولا، پرتقالی، لیمویی و لیموناد مشهورش گرفته تا سبد نوشابههای گازدار با طعم میوههای خاص؛ از سوی دیگر هم دوغ آبعلی که همواره جای ثابت خود را بر سر سفره مردمان ایران زمین باز نگه داشته و یادآور خاطرات شیرین برای ایرانیان بوده است.
نوشابههای گازدار زمزم از دیرباز به دلیل کیفیت و استاندارد بالای خود از بهترینها در صنعت نوشابهسازی ایران محسوب میشوند. اما از آنجایی که هدف شرکت زمزم ارائه محصولات سلامت محور و ایمن برای خانوادههای ایرانی است، در همین راستا این شرکت اقدام به تولید و عرضه نوشابه زیرو و بدون قند و بدون کالری به بازار کرده است.
این نوشابه سلامت محور با طعم کولا و طعم پرتقالی روانه بازار ایران شده است. شرکت زمزم به عنوان قدیمیترین شرکت نوشابه سازی ایران برای اولین بار در نمایشگاه ایران آگروفود ۱۴۰۳ محصول «زیرو زمزم» خود را در دو طعم کولا و پرتقالی رونمایی کرد و مدتی است که این نوشابه رژیمی پرتقالی به صورت گسترده به بازار عرضه شده است.
ویژگی منحصربهفرد «زیروزمزم پرتقالی»
نوشابههای زیرو یا بدون قند با طعم کولا توسط شرکتهای رقیب نیز به بازار عرضه شده است، اما نوشابه زیرو زمزم پرتقالی تنها نوشابه با این طعم است که توسط شرکت زمزم تولید و روانه بازار شده است؛ بنابراین زمزم با تولید نوشابه «زیروزمزم» با طعم کولا علاوه بر آنکه سعی در جلب رضایت مشتریان طرفدار نوشابه بدون قند با طعم کولا بوده با تولید نوشابه زیروزمزم با طعم پرتقالی خود که در ایران منحصربهفرد است رضایت طرفداران نوشابههای بدون قند با طعمی غیر از کولا را نیز تامین کرده است.
ویژگی مهم دیگر نوشابه «زیروزمزم» پرتقالی در مقایسه با نوشابههایی که با طعم کولا توسط شرکتهای رقیب به بازار عرضه شده است، عدم استفاده از اسپارتام در ترکیب این نوشابه است. در حالی که در بسیاری از نوشابههای بدون قند موجود در بازار از اسپارتام به عنوان شیرینکننده استفاده شده، در نوشابه زیرزمزم پرتقالی اسپارتام حذف شده و به جای آن از شیرین کننده مصنوعی مانند آسهسولفام پتاسیم و سوکرالوز استفاده شده است.
قند نوشابههای زیرو از شیرینکنندههای مصنوعی مثل «اسپارتام» تامین میشود که یک شیرینکننده مصنوعی با کالری صفر است. آسپارتام ۱۸۰ برابر شیرینتر از شکر است و بهدلیل تحریک و افزایش میل فرد به خوردن شیرینیجات برای افراد مبتلا به دیابت بسیار خطرناک است. از طرف دیگر بر اساس تحقیقات جدید انجام شده ماده شیرین کننده اسپارتام که در نوشابههای بدون قند مورد استفاده قرار میگیرد سرطان زا است و میتواند احتمال ابتلای افراد به سرطان را افزایش دهد.
«زیرو زمزم» به نوعی نخستین نوشابه واقعی رژیمی و بدون اسپارتام تولید شده در بازار ایران است که علاوه بر حذف قند طبیعی و رساندن درصد کالری به صفر، بدون استفاده از شیرینکننده مضر اسپارتام، به یک محصول سلامت محور تبدیل شده است. این نوشابه رژیمی با شعارهای «با نوشابه رژیم بگیر!» و «یک رژیمی واقعی» در راستای نیاز بازار و مصرفکنندگانی که به دنبال کنترل وزن و حفظ سلامتی خود هستند، عرضه شده است.
شرکت زمزم در ترکیب نوشابه زیروزمزم و بدون قند خود با حذف ماده سرطانزای اسپارتام از گاز کربنیک، کارامل، اسید فسفریک E ۳۳۸، آسه سولفام پتاسیم ۳۳۰ ppm، سوکرالوز ۱۱۰ ppm، نگهدارنده بنزوات سدیم E ۲۱۱، ۱۰۰ ppm، کافئین ۱۰۰ ppm، طعم دهنده کولا و آب آشامیدنی استفاده کرده است تا بر این اصل مهم تاکید کند که سلامت مشتری یک اصل مهم در تولید محصولات این شرکت بوده و خواهد بود.
شایان ذکر است؛ از آنجایی که زمزم همواره برای سلامت مشتریان خود اهمیت زیادی قائل است پیش از رونمایی از این محصول، تستهای میدانی مختلفی را با این محصول انجام داده که در بیشتر این تستها، «زیرو زمزم» درمقایسه با محصول مشابه شرکتهای رقیب در رتبه اول قرار گرفت. «زیرو زمزم»، این محصول سلامت محور شرکت زمزم، هماکنون در فروشگاههای عرضه مستقیم محصولات زمزم و فروشگاههای معتبر سراسر کشور در دسترس است.
ساختار نوشابههای رژیمی
نوشابههای رژیمی معمولا مخلوطی از آب گازدار، شیرینکننده مصنوعی یا طبیعی، رنگها، طعمدهندهها و بعضی افزودنیهای دیگر هستند. ویژگی این نوشیدنیها این است که معمولاً کالری بسیار کمی دارند یا بدون کالری هستند. بهعنوان مثال، یک قوطی۳۳۰ میلی لیتری نوشابه رژیمی فاقد کالری، قند، چربی یا پروتئین است.
از آنجایی که نوشابههای شیرینشده با شکر، کالری خیلی زیادی دارند، تولید و جایگزین این نوشابهها با شیرینکنندههای بدون کالری، میتواند تغییرات عمدهای در سلامت و وزن بدن ایجاد کند.
نظر کارشناسان در مورد نوشابه رژیمی زیرو
کارشناسان تغذیه میگویند محدودکردن میزان قندهای افزودنی و صنعتی در رژیم غذایی برای سلامتی فردی مهم است. افرادی که بهطور منظم نوشابه مصرف میکنند، ممکن است سعی کنند با ایجاد تغییراتی در نوشابههای صنعتی با شیرینکنندههای مصنوعی یا غیرمغذی، مصرف قند اضافه را جبران کرده و کاهش دهند. این جایگزینها طعم شیرینی را در محصولات ایجاد میکنند، اما منجر به افزایش قندخون نمیشوند.