مقایسه حمل دریایی از چین با حمل هوایی
رویداد ۲۴| با توجه به اینکه حمل از چین به 2 روش دریایی و هوایی امکانپذیر است و هریک از این روشها مزایا و معایب خاص خود را دارند، بهطور حتم انتخاب بهترین روش حمل برای شما سخت خواهد بود.
آشنایی با روش حمل دریایی
بدون شک میدانید که در حمل و نقل دریایی، کالاهای وارداتی از کشور چین از طریق دریا ارسال میشوند. شاید حمل دریایی از چین روشی متداول برای واردات کالاهای چینی باشد، اما هر شرکتی نمیتواند خدمات بهموقع و باکیفیت را در این حوزه ارائه دهد. بنابراین، باید در انتخاب شرکت حمل و نقل دقت زیادی به خرج دهید.
روش حمل دریایی بیشتر برای محمولههای بزرگ در مسافتهای طولانی کاربرد دارد و از مزایای زیادی برخوردار است. کشتیهای باری میتوانند انواع کالاها (از محصولات فلهای گرفته تا کالاهای سرهمنشده) را به نقاط مختلف دنیا حمل کنند.
با توجه به قیمت مقرونبهصرفه این روش حمل، بیشتر بازرگانانی ایرانی تمایل به استفاده از حمل دریایی دارند. درنتیجه، حمل و نقل دریایی به گزینهای همهکاره برای بیشتر تاجران و واردکنندگان تبدیل شده است.
با انتخاب حمل و نقل دریایی سود ببرید
هدف شما از وارد کردن محصولات چینی چیست؟ بهطور حتم به دنبال سود بیشتر هستید و به همین دلیل کشور چین را بهعنوان مبدا وارداتی خود انتخاب کردهاید. بنابراین، به منظور کسب سود قابل توجه باید تمام جوانب را بسنجید و اقدامات لازم را انجام دهید تا هزینههای وارداتی شما کاهش یابند.
یکی از روشهایی که میتوانید با استفاده از آن هزینه کالاهای وارداتی خود را کم کنید، انتخاب روش حمل و نقل دریایی است. این شیوه یکی از راهحلهای موثر در صرفهجویی هزینههای حمل و نقل بهحساب میآید که در ادامه برخی از مزایای آن را بازگو میکنیم:
· مقرونبهصرفه بودن: یکی از مزایای مهم حمل و نقل دریایی، کارایی و کمهزینه بودن آن است. حمل و نقل کالا از طریق دریا بهطور معمول ارزانتر از حمل و نقل هوایی خواهد بود. این موضوع زمانی به چشم میآید که حجم زیادی از محصولات را وارد کنید. بنابراین، اگر به دنبال روشی برای به حداقل رساندن هزینههای حمل و نقل خود هستید، حمل دریایی گزینه ایدهآلی است.
· ظرفیت بالا: کشتیهای باری میتوانند حجم زیادی از کالاها را حمل کنند و به شرکتهای وارداتی اجازه میدهند تا مقادیر زیادی از محصولات مورد نظر خود را به مقصد دلخواه ارسال کنند. این قابلیت بهویژه برای شرکتهایی که با محصولات فله معامله میکنند یا کسانی که به دنبال واردات محصولات ترکیبی هستند، بسیار مفید است.
با حمل و نقل دریایی کالای وارداتی دیر به مقصد میرسند
یکی از معایب واضح و مشخص حمل و نقل دریایی، زمانبر بودن ارسال کالاست. به زبان ساده، نقطه ضعف قابل توجه حمل و نقل دریایی، طولانی بودن زمان تحویل محصولات وارداتی خواهد بود. با توجه به مبدا و مقصد، حمل و نقل کالا از طریق دریا ممکن است چندین هفته طول بکشد که این موضوع برای مشاغلی که به تحویل فوری نیاز دارند، به هیچوجه قابل قبول نیست.
این دیر رسیدن کالا تنها به دلیل طولانی بودن مسافت بین ایران و چین یا حرکت کند کشتی نیست؛ بلکه شرایط آبوهوایی نیز روی سرعت تحویل و ارسال کالا از چین به ایران موثر است. به عبارت دیگر، حمل و نقل دریایی تحت تاثیر شرایط آبوهوایی قرار میگیرد.
همین وابستگی به شرایط آبوهوایی باعث ایجاد تاخیر میشود. طوفان، دریای مواج و سایر عوامل محیطی میتوانند بر برنامههای حمل و نقل دریایی تاثیر منفی بگذارند. در ضمن، مراحل مربوط به لجستیک و تحویل کالا از طریق دریا همیشه با پیچیدگیهایی همراه است.
آشنایی با حمل هوایی از چین
از نام این روش حمل مشخص است که از طریق هواپیما انجام میشود. حمل و نقل هوایی به دلیل سرعت و کارایی بالایی که دارد، در میان بازرگانان رتبه خوبی کسب کرده است. درواقع، حمل و نقل هوایی برای مشاغلی که به تحویل سریع نیاز دارند، بسیار محبوب است.
مزایای حمل و نقل هوایی را دست کم نگیرید
شاید با توجه به کمهزینه بودن حمل و نقل دریایی بر این تصور باشید که حمل از طریق دریا میتواند گزینه مناسبی برای کسبوکار شما بهحساب آید؛ در حالیکه، با انتخاب حمل و نقل هوایی نیز شما از مزایای زیادی برخوردار میشوید که در ادامه آنها را شرح میدهیم:
· تحویل سریع: یکی از مزایای مهم این روش حمل، سرعت تحویل کالاست و میتوان کالاها را طی مدت کوتاهی از چین به ایران ارسال کرد. این روش حمل برای کالاهایی که به زمان حساس هستند، انتخاب ایدهآلی است. بنابراین، اگر در حوزهای فعالیت دارید که تحویل سریع از تقاضاهای اصلی است، حمل و نقل هوایی را در اولویت قرار دهید.
· ایمنی و اطمینان: بهطور کلی، خدمات مربوط به حمل و نقل هوایی قابل اعتمادتر از حمل و نقل دریایی هستند. خطوط هوایی برنامههای سختگیرانه و مشخصی دارند و خیلی کم شاهد تاخیر در ارسال کالا خواهید بود. بدینترتیب، شما این اطمینان را دارید که کالاهای خود را بهموقع تحویل خواهید گرفت.
· عدم بروز خسارتهای جبرانناپذیر: حمل و نقل هوایی بهطور معمول در مقایسه با حمل و نقل دریایی خطر آسیب کمتری دارد. محیط هواپیما کنترلشده است و کمتر در معرض عوامل محیطی قرار میگیرد؛ بنابراین، هر نوع آسیب به کالاهای وارداتی تا جای ممکن کاهش مییابد.
بررسی معایب حمل و نقل هوایی
از جمله معایب واضح این روش حمل، میتوان به هزینههای بالای آن اشاره کرد. حمل و نقل هوایی بهطور قابل توجهی گرانتر از حمل و نقل دریایی است. هزینه حمل و نقل کالا از طریق هواپیما میتواند برای مشاغلی که حجم زیادی از محصولات را وارد میکنند، گران باشد.
در ضمن، در انتخاب این روش حمل با محدودیتهایی همانند وزن و اندازه روبهرو هستید. حمل و نقل هوایی در مقایسه با حمل و نقل دریایی محدودیتهای زیادی دارد و برای وارد کردن محصولات بزرگ و سنگین انتخاب خوبی نیست. در ضمن، فضای بار هواپیما بسیار محدود است.
حمل و نقل دریایی یا هوایی؟ کدام بهتر است؟
برای رسیدن به پاسخ این پرسش باید شرایط حمل و نقل را در نظر بگیرید و شرایط مختلف مرتبط با حمل کالا را با یکدیگر مقایسه کنید تا بتوانید گزینه مورد نظر خود را بیابید. با بررسی این عوامل شما به انتخاب متناسب با نیاز خود دست مییابید:
· بودجه و هزینههای مربوط به حمل و نقل دریایی و هوایی
· زمان تحویل کالا
· نوع کالای وارداتی
· مراحل مربوط به خدمات لجستیک و گمرک
وانیکس، شرکتی معتبر در زمینه حمل و نقل دریایی و هوایی
اگر شما نیز قصد دارید که کالای خود را از چین به ایران وارد کنید و هنوز به دنبال پیدا کردن شرکت حمل و نقل مطمئن و قابل اعتماد هستید، توصیه میکنیم به وانیکس سر بزنید. این تیم حرفهای و متخصص خدمات کامل در زمینه حمل و نقل دریایی و هوایی را ارائه میدهد. به کمک وانیکس، شما با حمل دریایی طی 70 تا 75 روز به کالای خود دست مییابید و با انتخاب حمل هوایی نیز تنها باید 35 تا 45 روز منتظر بمانید.